Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Tam, kam stát strčí svou pracku je vždy špatně. Spotřební daně, největší semeniště údajných, ale i skutečných zločinů, mýto, bezemisní zóny, zákazy a příkazy. Lidé se chtějí chovat podle své přirozenosti, proto tato opatření obcházejí nebo naprosto ignorují. A jsou z nich zločinci. Stát si tyto zločince vytváří sám, ač by měl být pokorný a sloužit účelu, ke kterému byl původně ustaven.

3 0
možnosti
JH

Nevím jestli jste se takovýmto problémem zabýval do hloubky, ale můžu Vám říci, že kdyby to bylo tak jednoduché, tak by kamiony přes žádnou vesnici nejezdily. Ono to není jen o tom, že by si starosta na základě stížností nechal na silnici Praha - Plzeň instalovat značku, jak tady uvádíte - Zákaz vjezdu kamionů. A to přes naše městečko projíždí denně i stovky kamionů a dálnici se sjezdem máme za "humny". Ale všichni klidně jezdí přes nás i přes města a vesnice na této silnici. Můžu Vám říci, že se tímto problémem zabývá i parlament i ministerstvo dopravy a zatím nikdo nic nevymyslel. Konkrétně poslanec pan Dolejš již mnohokrát interpeloval celou tu řadu ministrů dopravy kteří se tam vystřídali a nic se neděje. Nikdo neřekne: pane starosto je to na Vás - dejte si tam značku. Kéž by to bylo takto jednoduché, lidé na této silnici by si konečně oddechli. Na obchvaty nejsou peníze a k vymáhání mýta na těchto silnicích není politická vůle. Tak co s tím? Poraďte!!!!

0 0
možnosti
JZ

Tady je jiný problém - kamiony úmyslně sjíždějí z dálnice a "zkracují" si cestu přes Klimkovice. Město i MD souhlasí s omezením vjezdu. Jen místo jednoduchého a levného řešení hledají složitější a dražší.

Že vedení Klimkovic jako takové není příliš nakloněno automobilům v této chvíli neřeším - viz např. níže zmíněné zpomalovací semafory nebo nízkoemisní zóny apod.

Chci pouze obecně poukázat na předražená a komplikovaná řešení.

0 0
možnosti
JH

Jo a ještě mají v Klimkovicích buzer semafory. Poprvé jsem zastavil, ač v dohledu nebylo živé duše. Při cestě zpět jsem sena to úplně ..... K čemu to je? Doufám, že pan Zapletal není ten stejný Zapletal, toho času předseda Moravskoslezského výboru Svobodných.

0 0
možnosti
ZJ

.... pane autore .... nebudu Vám prozrazovat,co mně radí MŮJ SELSKÝ ROZUM! Ale pevně věřím,že si to domyslíteR^:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 962x
Jiří Zapletal

místopředseda Strany svobodných občanů (Svobodní)

 

Seznam rubrik