Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Rozhodnutí soudce je správné.P.s ...U telefonu L"owy..nejste náhodou ŽiD ? Majitel Židům odmítl pronájem.A dále ...u telefonu Vinogradov.Nejste náhodou Rus.....pak máte smůlu...atd..V záp, světě a V USA by soudce postupoval stejně.Holt ještě nejsme  součástí tohoto světa.

0 0
možnosti

Správné?! Makléřka jen vyřizovala přání majitele bytu. Tak měl být před soudem majitel. Ale to zřejmě nešlo, protože by vypluly na povrch dost otřesné zkušenosti majitele bytu.

0 0
možnosti
Foto

Je to nehorázné rozhodnutí, které popírá základní právo v demokracii - nakládat svobodně se svým majetkem.

R^

1 0
možnosti
Foto

Je to nehorázné rozhodnutí, které popírá základní právo v demokracii - nakládat svobodně se svým majetkem.

Za článek karma R^

1 0
možnosti
ČP

Nezávislý soudce takovéhoto typu, co patří sám za katr. Ale již se jistě těší na mnohem výživnější problematiku imigrantské diskriminace, například, že jsou pomezováni ve svých lidských právech tím, že jsou odchytáváni a umístění v detenci.

0 0
možnosti
MR

Je to doslova absurdní a zavání to totalitou. Jde o osobní vlastnictví a chování dobrého hospodáře,  chování a přístup na základě zkušeností.

 

Zde nic nedostane od státu a navíc sám stát dluží za období regulace. Zde je trestán soukromý sektor  a stát už chystá dotace na sociální bydlení ... .

Obcím se vyplatilo raději byty rozprodat ... .

Vracíme se do období totality a nadrole státu ... .

Osobně bych se neomlouval a udělal bych z toho precedent a zapojil bych do toho společnost, jež by vlastně měla ukázat  jakou poptávku politiky chce že už má plné zuby, kde se zde jedno etnikum jehož mentalita je čistě přírodní, bude diktovat vyspělejší většině populace jak se má chovat.

 Navíc většina jež přináší i největší ekonomický přínos, je vystavována primitivnímu chování této populace jež nejde o morálku, ale jen o peníze !

V budoucnu se bojím jedné věci že bude zde nakonec potřeba takové to lidi rehabilitovat a napravovat škody pseudohumanismu.

Občanská společnost, občané by měli ve velké podpořit makléřku, vytvořit platformu či hnutí a jasně ukázat že sama občanská společnost je nad soudy a politiky a nenechá se utlačovat a porušovat lidská práva.

Občanská společnost by měla být nositelkou hodnot a případně sdělit všem tak to ne ... .

0 1
možnosti
JF

J73a80n 71F83r71o60l39í26k

14. 8. 2015 17:48

Správný text omluvy zní: omlouvám se za to, že jsem plnila přesně pokyny svého zákazníka, pronajímatele.

11 0
možnosti
MR

Který nedávno rekonstruoval byt po podobných nájemnících a vyšlo jej to na 300 tisíc a navíc byl právně "šikanován" ostatními nájemníky, že není schopen zajistit noční klid, čistotu v domě, ničení jejich majetku ... . Když tam dá kamery tak zase nastane další úřední šikana ... .

6 0
možnosti
JP

Ani se mi nechce věřit, že takto rozhodl soudce. Je otazné zda studie neabsolvoval přes víkend v Plzni.

5 0
možnosti
Foto

Omluvit by se měla paní Šabatová, protože to byl cílený útok.

17 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 962x
Jiří Zapletal

místopředseda Strany svobodných občanů (Svobodní)

 

Seznam rubrik