Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pod článkem o Chudenicích nemáte otevřenou diskuzi. Předpokládám, že je to nějaké nedopatření, když jinak diskuze otevíráte.

0 0
možnosti
Foto

Dobrovolné dohody mezi občany není potřeba nijak regulovat. A v případě otevírací doby obchodů je strkání státního čenichu do soukromých věcí skutečně nechutné.

2 0
možnosti
Foto

Zákony a pravidla se rodí, mění, opravují, upravují...snad všechny se nějakým způsobem dotýkají soukromých osob, soukromých věcí. Asi proto, že zcela suverénními nikdy nejsme a nemůžeme být. Takže ten čenich je stále s námi. Více či méně, více či méně vnímán, různě.

0 0
možnosti
Foto

Starost o klid a odpočinek prodejce knih je pozoruhodná. Ale nepředjímal bych představy oněch "dobrodárců" o způsobu odpočinku spoluobčanů. Možná určitý stupeň regulace má smysl. Je to docela příjemná změna, když je chvíli klid, méně hluku, puchu, vzruchu. Vždyť nikdo netvrdí, že ten, kdo stále nekupuje, město autem nekřižuje tu pro rohlík, pak pro pár banánů a večer ještě koupí plášť do deště, že ten má snad domácí vězení. Že jako ovce musí doma na pohovce dlít. Je dobré místo toho mumraje si užít trochu vzduchu, zpěv ptáků v uchu, krajina česká pěkná je. Já vím, nabídka, poptávka, obslužnost, svoboda pohádka. Možná, že mnozí by šli v neděli, tam, kam ve středu nechtěli. Vyřídit něco na úřad. Jsou tam snad? Ne, je tam pusto, to jsem rád.

0 2
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 962x
Jiří Zapletal

místopředseda Strany svobodných občanů (Svobodní)

 

Seznam rubrik